“Çocuklar geleceğin sermayesidir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Balaban İlköğretim Okulu`nun mezuniyet gecesine katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu, çocukların topluma yararlı bireyler olarak yetiştirilmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için anne ve babaların duyarlı olmasını istedi.

“EĞİTİM SEVİYESİNİ YÜKSELTMELİYİZ”
Anasınıfı ve ilköğretim okulundan mezun olan öğrenciler tarafından hazırlanan yıl sonu gösterisinden önce açılış konuşmasını Balaban İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Gürkaş yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ise “Bu yavrularımız güzel bir gelenek başlatmış. Geleceğimizin en güzel sermayesi bu çocuklar. Onları asla ihmal etmemeliyiz. Eğitimde nerelerde olduğumuz belli. Tüm Kocaeli olarak eğitim seviyemizi tek yumruk olarak yükseltmeliyiz.” dedi.

SİNCAN ÇOCUK YUVASI ÖĞRENCİLERİ DE KATILDI
Konuşmalardan sonra, anasınıfı öğrencilerinden Saime Nur Günay ile Oğuzhan Ertuğ`un sergilediği “Aşçı Başı Ispanaklı Yumurta” adlı oyun, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 3. sınıf öğrencilerinin gösterileri ile halk oyunları ekibi Artvin yöresi oyunları sergilediler. Okul birincisi Emine Arslan`a okul öğretmenleri tarafında çeşitli hediyeler verildi. Mezuniyet gecesine okulun davetlisi olarak SHÇEK Sincan Çocuk Yuvası 20 öğrenci ve 3 öğretmende ayrı bir renk kattı. Yuva öğrencileri Balaban köyünde öğrenci arkadaşlarında kalarak ilimizin tarihi ve kültürünü yakından tanıma imkanı buldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!