Çirkin saldırı

İzmit Cumhuriyet Parkı içinde bulunan havuzun fıskiyelerini kırdılar

İzmit Cumhuriyet Parkı´nda bulunan havuz içindeki fıskiyeler, kimliği meçhul şehir magandaları tarafından kırıldı. Havuzu da tahrip eden magandalar, kentin ortak malı olan milli servete zarar verdi.

BU YAPILMAMALIYDI
Kenti yaşanabilir yer haline getirmek için Büyükşehir Belediyesi tarafından alt ve üstyapı çalışmaları devam ederken, zaman zaman kendini bilmez magandalar, yapılan hizmetlere zarar veriyor. Daha önce yürüyüş yolunda lambaları kıran magandalardan sonra, şimdi de İzmit Cumhuriyet Parkı´nda bulunan ve parkın güzelliğini sağlayan havuzun fiskiyeleri tamamen kırıldı. Fıskiyeleri kıran magandalar bununla yetinmeyip, havuza da zarar verdi. Yapılan saldırı, tepkiye neden oldu.

POLİS ARIYOR
Gece yarısı yapıldığı tahmin edilen saldırı nedeniyle, polise bilgi verildi. Polis, havuzun fıskiyelerini kırıp, zarar verenler hakkında araştırma başlattı. Olayla ilgili görgü tanıkları aranırken, galvaniz borudan yapılan fıskiyeleri kıranların, boruları satma için bu işi yapmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Şehir magandalarının yakalanması halinde, kamu malına zarar vermek suçundan mahkemeye sevk edilecekleri belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!