Çıplak ayakla Sekapark turu

Başkan Karaosmanoğlu, ayakkabılarını çıkarıp, çimlerde gezdi ve piknik yapanlarla sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonu kentin akciğeri konumunda olan Sekapark´ı gezdi. Ayakkabılarını çıkararak, çimlerin üzerinde dolaşan Karaosmanoğlu, piknik yapan ailelerin park için övgü dolu sözlerine sevindi.

PİKNİK KEYFİ
Kent insanını deniz kenarında doğa ile buluşturmak için kurulan Sekapark, hafta sonları dolup taşıyor. Özellikle kent dışına çıkamayan ailelerin uğrak yeri haline gelen Sekapark´ta kimi piknik yaparken, kimi yürüyüşü tercih ediyor. Bazı kişilerin doğa sporları yapma imkanı bulduğu Sekapark´ta en güzel imkanlar ise çocuklara yönelik. Çocuklar, aileleri spor veya piknik yaparken, gönüllerince eğlenip, oyun gruplarının tadını çıkarıyor. Hafta sonları havaların ısınmasıyla, özellikle piknikçiler Sekapark´a akın etmeye başladı.

ÇIPLAK AYAK
Hafta sonunda kentte çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, beraberindeki Genel Sekreter Münir Karaloğlu ve Danışmanı Ömer Polat ile birlikte Sekapark´ta incelemelerde bulundu. Ayakkabılarını çıkararak, çıplak ayakla çimler üzerinde dolaşan Karaosmanoğlu, piknik yapan ailelerle sohbet etti. Çıplak ayaklı başkan görmenin şaşkınlığını yaşayan piknikçiler, Karaosmanoğlu´na böyle bir tesisi kente kazandırdığı için teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımıza hizmetin en güzelini sunmanın çabası içindeyiz. Sekapark, tatile gitme imkanı olmayan dar gelirli insanların tatil beldesi olsun istedik” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ İLE BULUŞTU
Sekapark´ta vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Karaosmanoğlu, daha sonra Derince Harikalara Sahili´ne geçerek, AK Parti´li milletvekilleri ile buluştu. Harikalar Diyarı´nda yapılan toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, milletvekilleri Eyüp Ayar ve Muzaffer Baştopçu, milletvekili adayları Fikri Işık ve Sibel Gönül ile bir araya gelerek sohbet etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!