Çınarlık Meydanı yeniden yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Değirmendere´ye ismine yakışır park yaptırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deprem sırasında denize giden Değirmendere`nin Çınarcık Meydanı`nı yeniden yaptırıyor. Bu amaçla hazırlanan proje kısa sürede hayata geçirilecek.

ESKİSİNDEN GÜZEL OLACAK
Büyükşehir Belediyesi`nin eski güzelliğine kavuşturmak istediği Değirmendere yeniden hareketlendi. Büyükşehir, Değirmendere`nin merkezinde bulunan bin 600 metre kare Çınarlık Meydanı için  kolları sıvadı. Parkın yeni düzenlenmesi için proje hazırlanırken, yıllardır Değirmendere`nin ortasında açık vaziyette akan derenin üzeri kapatıldı. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha sonra Çınarlık meydanı için hazırlanan projenin yapımına başladı. Proje tamamlandığında içersinde tören alanı, 1 adet kafeterya, büfe tarzında satış birimleri, süs havuzu, suni dere ve dere üzerine Değirmendere`ye ismini veren su değirmeni bulunacak.

  

DEĞİRMENDERE YENİDEN CANLANACAK
Büyükşehir Belediyesi, Değirmendere`yi yeniden eski canlı haline getirmek için büyük çaba sarfediyor. Değirmendere için hazırlanan ve çok beğenilen projenin yapımının Ekim ayında tamamlanıp halkın hizmetine sunulacağı belirtildi. Büyükşehir yetkilileri, Değirmendere için hazırlanan Çınarlık Meydan düzenleme projesini büyük titizlikle hazırladıklarını ve tamamlandığında Değirmendere ismine yakışır bir eser ortaya çıkacağını belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!