Çınarlıdere´de sabah sporu

Başkan Karaosmanoğlu, kalabalık bir grupla yaklaşık 11 km yürüdü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu önderliğinde başlayan sabah sporları, geçtiğimiz hafta sonu da devam etti. Çınarlıdere mevkiinde yapılan yürüyüşte kat edilen mesafe yaklaşık 11 kilometre oldu.

GENİŞ KATILIM
Spora ve sporcuya verdiği destekle birçok sporseverin takdirini kazanan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, fırsat bulduğu zamanlarda spor yapmaya devam ediyor. Başkan Karaosmanoğlu,  bu hafta sonu Derince Çınarlıdere Atış Poligonu mevkiinde sabah sporu yaptı. Başkana eşlik edenler arasında ise, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı Mehmet Eryürek, Büyükşehir ve Derince belediyesi üst düzey yetkilileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar vardı.

POLİGONDAN BAŞLADI
Sabah sporu saat 07.00´de ısınma hareketleri ile başladı. Hafta sonları artık geleneksel hale gelen spora bu hafta sonu bayanlar da katılırken, Çınarlıdere Atış Poligonundan itibaren yaklaşık 11 kilometrelik yürüyüş yapan grup, iki saat süren sabah sporu ve yürüyüş sonrasında, Büyükşehir Belediyesinin Atış Poligonu Tesislerinde hep birlikte kahvaltı yaptı.

ÇEŞME VE TEMİZLİK TALİMATI
Yürüyüş sırasında vatandaşlarla da karşılaşan, yoldan geçenlerin hal ve hatırını soran Başkan Karaosmanoğlu, her insanın mutlaka spor yapması gerektiğini belirterek, herkesi spor yapmaya davet etti. Yürüyüş sırasında Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraslan ile bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Özkaraaslan´a Çınarlıdere mevkiine kapsamlı bir çalışma yapılana kadar acilen çeşme ve genel çevre temizliği yapılması talimatını verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!