CHP´li başkanlar helallik aldı

Başkanı Karaosmanoğlu ile hac yolculuğu öncesi vedalaştılar

Kocaeli`nin ilçe ve beldelerinde CHP`li 4 belediye başkanı, hac yolculuğuna çıkacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Münir Karaloğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat`ı ziyaret edip, helallik aldı. CHP`li başkanlar, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaktan mutlu olduklarını belirtirken, Başkan Karaosmanoğlu, hiçbir belediyeye ayırımcılık yapmadıklarını söyledi.

HİZMETLERDEN MEMNUNLAR
Büyükşehir Belediyesi`nde hac yolculuğu için yoğun ziyaretler devam ediyor. Dün helallik için gelen ziyaretçiler arasında Kocaeli`nin CHP`li belediye başkanları vardı. Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin, Uzunçiflik Belediye Başkanı Yaşar Sönmez ve Uzuntarla Belediye Başkanı Ömer Hazar, önce Başkan Karaosmanoğlu`nu ziyaret etti. CHP`li başkanlar, Büyükşehir Belediyesi`nin kendilerine verdiği hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederken, “Sizden bir şey istemeye gelmedik. Hac yolculuğunuz için size veda etmeye geldik” dedi.

KANDIRA DOĞALGAZ İSTİYOR
Ziyaret sırasında Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, F Tipi Cezaevi`ne doğalgaz verileceğini hatırlatarak, “Kandıra cezaevine yakın. Bize de doğalgaz verilecek mi?” diye sordu. Karaosmanoğlu ise, “Halterciler ağırlığı kademe kademe kaldırır. Yoksa altında kalır. Eğer bizde hepsini birden yapmaya kalkarsak altında ezilebiliriz” benzetmesi yaptı. Kandıra`ya doğalgaz vermek için çalışmaların sürdüğünü belirten Karaosmanoğlu, doğalgaz konusunda büyük çalışmalar yaptıklarını, 10 yıl sonra Kocaeli`nin sorunsuz bir kent olacağını söyledi.

“AYIRIM YAPMIYORUZ”
Hiçbir zaman kapris yapıp, particilik yapmadığının altını çizen Başkan Karaosmaoğlu “Biz hizmet için buradayız. Ayırım yapmadan hizmet veriyoruz. Bazı alt belediyelerde imar konuların da çok sık eksiklikler ve yanlışlıklar oluyor. Yanlışları Büyükşehir`de düzeltmek zorunda kalıyoruz. İş adamı ve yatırımcıların projeye ve kanunlara uygun hareket etmesi gerekiyor. Böyle örnekler yaşadık” şeklinde konuştu.
CHP`li başkanlar daha sonra beraberinde getirdikleri hediyeyi Karaosmanoğlu`na takdim ederken, “Biz hakkımızı helal ediyoruz. Sizde hakkınızı helal edin” diyerek vedalaştılar.

KARALOĞLU VE POLAT`A ZİYARET
Karaosmanoğlu`nun makamından ayrılan CHP`li 4 belediye başkanı, daha sonra Genel Sekreter Münir Karaloğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat`ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Karaloğlu ve Polat`tan helallik alan CHP`li başkanlar, Büyükşehir Belediyesi`nin kendilerine parti ayırımı yapmaksızın hizmet vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!