Cezaevi Köprüsü´nde trafik düzenlemesi

Cezaevi Köprülü Kavşağı`nda çalışma nedeniyle trafik SSK yönüne kapatılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımını sürdürdüğü Cezaevi Köprülü Kavşağı´nda trafikte yeni düzenlemeler yapıyor. UKOME kararına göre yarın (Çarşamba) köprünün SSK yönü trafiğe kapatılıyor.

GEÇİŞ BENZİNLİKTEN
D-100 İzmit Geçiş Projesi çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi,  Cezaevi Köprülü Kavşağı´nda çalışmaları yoğun bir tempoda sürdürürken, köprünün sahil bağlantısı nedeniyle trafik yeniden düzenleniyor. Cezaevi Köprüsü üzerinden geçiş yaparak, sahile veya SSK tarafına geçiş yapmak isteyen araçların kullandığı batıya dönüş yönü, yarından geçerli olmak üzere trafiğe kapanacak. Bu yöne gitmek isteyen araçlar, köprüyü geçtikten sonra İzmit istikametine dönüş yapıp, köprü altında bulunan benzincinin önüne dönüş yaparak, buradan SSK yönüne gidebilecek. Plajyolu, SSK ve sahil istikametinden gelen araçlar da, yine benzin istasyonunun önünden geçiş yaparak, D-100 Karayolu´na girebilecek.

İKİNCİ AŞAMADA TERSİ OLACAK
Birinci aşama çalışmasının tamamlanması ile, köprüden SSK istikametine dönüş trafiğe açılacak. İkinci aşamada ise bu kez köprüden İzmit istikametine dönüş trafiğe kapanacak. Köprüden geçip, İzmit istikametine gitmek isteyen araçlar SSK yönüne dönüp, yine benzinlikten geçerek, D-100´e geçiş yapabilecek.

GÜLTEPE´DE ÇALIŞMA
Öte yandan Saraybahçe´nin Gültepe Mahallesi, Miralay Mümtaz Caddesi´nde İSU Genel Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatacak. Ekipler, bugün (Salı) saat 08.00 ile 12.00 arasında eski kanalizasyon hattını, yeni kanalizasyon hattına bağlayacak. Mümtaz Sokak ile Eyüp Sultan Sokak bölgesinde yol trafiğe kapatılacak. Mümtaz Caddesi´nden gelip D-100´e çıkacak olan araçlar, Kırkmeşe Sokak-Namık Kemal Caddesi´ni takip edecek. D-100 istikametinden gelip Umuttepe yönüne gidecek araçlar ise Miralay Mümtaz Caddesi-Namık Kemal Caddesi-Kırkmeşe Sokak güzergahını kullanacak.