“Çevreye ne verirsek onu alırız”

Tema`cıların iftar sohbetine katılan Başkan Karaosmanoğlu,

TEMA Vakfı Kocaeli Şube temsilcileri önceki gün düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından gerçekleşen sohbete katılan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu çevreye büyük önem verdiklerini belirterek, “Çevremize ne verirsek onu alırız. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak üç yıldır bu konuya büyük yatırım yapıyoruz. Yatırım verdik o da bize yeniden denizini açtı” dedi.

PROTOKOL EŞLERİ DE KATILDI
Yavru TEMA sorumlusu Melahat Aşıkoğlu´nun organize ettiği iftar yemeği önceki akşam Antikkapı Restaurant´ta gerçekleşti. Başkan Karaosmanoğlu´nun eşi Behiye Karaosmanoğlu´nun da aynı yerde protokol eşlerine iftar yemeği vermesi nedeniyle burada bulunan misafirler kısa bir süreliğine TEMA´nın iftar sohbetine katılma fırsatı buldu.

TEMACILAR BİRARADA
İftar yemeğine Tüpraş Emniyet Çevre ve Kalite Müdürü Tuncay Acar´ın yanı sıra TEMA Kocaeli Şube Temsilcisi Nermin Tol ile Körfez TEMA temsilcisi Mahmut Mıcık, Kandıra İlçe Temsilcisi Ali Arslan ve Gebze, Derince, Gölcük, Körfez, Kandıra teşkilat üyeleri katıldı.
Yemeğin ardından sohbete Başkan İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

 

YATIRIM VERDİK, YEŞİL ALDIK
TEMA´nın Türkiye´de son derece önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerinin de son üç yılda çevreye büyük yatırım yaptıklarını söyledi. Çevreye ne verilirse onun geri alındığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Biz üç yıldır çevremizi yeniden kazanmak adına ciddi yatırım yaptık. Körfez´in etrafındaki 8 adet arıtma tesisi sayesinde artık binlerce ton çamur denize akmıyor. Kent genelinde 2 milyon 100 bin ağaç dikdik, 4 milyon 650 bin metre kare alanı ise yeşillendirdik. Çevre de bize bu nedenle gülen yüzünü gösterdi. Artık daha yeşil bir ortamda yaşıyoruz. Yıllardan sonra ilk kez denizimizde yüzüyoruz” dedi.İftar yemeğinin ardından Başkan Karaosmanoğlu TEMA Kocaeli Şubesi temsilcileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!