Çenesuyu pet şişeye giriyor

Başkan Karaosmanoğlu Derince´de projeleri denetleyip, incelemelerde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Derince Belediyesi`nin yaptığı hizmetleri ve projeleri yerinde inceledi. Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, bir Fransız firması ile görüştüklerini, önümüzdeki yıl Çenesuyu`nun pet şişede satışa sunulacağını ifade etti.

FRANSIZLAR DEVREDE
Derince`de yapılan projeleri denetleyen ve Başkan Haydar Bulut`dan bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, alt belediyelere her türlü desteği vereceklerini söyledi. Çenesuyu`nun kaynağına giden Başkan Karaosmanoğlu`na bilgi veren Haydar Bulut, bir Fransız firması ile görüşmelerin son aşamaya geldiğini belirterek, “Önümüzdeki yıl suyumuz 500 cc ve 1.5 litrelik pet şişelerle piyasaya sunulup, satılacak” dedi.

MASAL ADASI TEMMUZDA AÇILIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, incelemelerini sahilde de sürdürdü. Derince Belediye Başkanı Bulut, Masal Adası projesini anlatırken, içinde bulunan Şirinler`in evleri, Yedi Cüceler`in evleri, korsan gemisi ve kafatasından oluşan projenin Temmuz ayında hizmete açılacağını ifade etti. Karaosmanoğlu, Masal Adası projesini beğendi. Derince alt geçit projesi ile ilgili olarak, ihalenin yapıldığını ve yüklenici firmanın önümüzdeki günlerde kazmayı vuracağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı, alt geçidin 150 günde tamamlanacağını ifade etti.


 
HALKIN DERTLERİNİ DİNLEDİ
Başkan Karaosmanoğlu , Denizciler Mahalle Muhtarı Mete Atlan ile birlikte Deniz Mahallesi`ni gezerek sorunları ve istekleri dinledi Karaosmanoğlu, İstasyon Caddesi`nde mahalle sakinleri ile uzun süre sohbet etti ve dertlerini dinledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!