Cedit-Erenler konutları göz kamaştırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm ve Umuttepe Kampusu´ne giden yol çalışmalarında hak sahipleri için Cedit-Erenler bölgesinde yaptırdığı konutların örnek daire, görenleri hayran bırakıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, gezdiği daireye hayran kaldı.

KALİTEDEN TAVİZ YOK
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün´e, Cedit Erenler bölgesinde yapılan konutları gezdirdi. Karaosmanoğlu, vatandaşın bütçesine uygun konutlar inşa ettiklerini, bunu yaparken kaliteden asla taviz vermediklerini belirtti. Yaptıkları konutlarda sağlıklı yaşam koşullarına ve çağdaş yapıya dikkat ettiklerini belirten Karaosmanoğlu, “İnsanlarımız kira öder gibi konut sahibi olsun diye çalışıyoruz. Özellikle sağlıksız koşullarda yaşayan insanlarımızın bu koşullardan kurtarılarak, modern ve sağlıklı koşullarda konutlara sahip olması bizi mutlu ediyor” dedi.

ÇOK BEĞENDİ
Yapılan örnek daireyi gezen Nihat Ergün, Başkan Karaosmanoğlu´nu yapılan konutlar nedeniyle kutladı. Konutların çok kaliteli ve konforlu inşa edildiğini söyleyen Ergün, “Konutların bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim. Dairelerde her türlü ayrıntı düşünülmüş. Bunlar, istikrarın, hizmet aşkının, özverili çalışmanın ürünüdür. Ben inanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye´de evsiz vatandaş kalmayacak” şeklinde konuştu.

MODERN KONUTLAR
Büyükşehir Belediyesi Kent Konut aracılığı ile Cedit-Erenler bölgesinde 17 bloktan oluşan 588 konut yapımını sürdürüyor. Blokların kapa inşaat çalışmaları tamamlanırken, binaların iç detaylarının yapımı sürüyor. Konutların tüm sosyal tesisleri, altyapıları ve çevre düzenlemeleri tamamlanacak. Konutlardan alanlar, yapılan örnek daireyi gezip görebiliyor.