Çayırova Konferans Salonu açılışa hazır

Büyükşehir´den önemli bir kültür hizmeti daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova`nın sosyal ve kültürel alandaki eksikliğini giderecek olan konferans salonunu 2 ay gibi kısa bir sürede tamamladı. Halen son rötuşları yapılan salon, Kurban Bayramı sonrasında her türlü etkinliğe hazır hale getirilecek.

ÜSTÜN ÖZELLİKLER
Uzun yıllar önce başlanmasına rağmen, kaba inşaat seviyesi bir türlü aşılamayan ve kaderine terk edilen Çayırova Konferans Salonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin katkılarıyla açılışa hazırlanıyor. Çalışmaları tamamlayabilmek için geceli gündüzlü çalışan ekipler, beldeye harika bir konferans salonu kazandırdı. Duvarları lambiri, zemini laminant ile kaplanan, içerisinde ısıtma ve soğutma sistemleri bulunan salonda, akustik ses düzeni de oluşturuldu. Koltukların monte işlemi ise hafta başında tamamlandı.

ÇEVİRİ ODALARI DA VAR
250 kişi kapasiteli modern salonun önemli özelliklerinden biri de yabancı dil çeviri odaları olacak. Bu haliyle uluslar arası etkinliklerin düzenlenmesine de imkan sağlayacak olan konferans salonu, Büyükşehir Meclis Salonu`ndan sonra teknik donanım itibariyle en çok dikkat çekecek mekan olacak. Konferans salonunun hemen girişinde bulunan alan ise kültürel ve sosyal faaliyetlerde sergi salonu olarak kullanılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!