Çayırova İtfaiye binası da tamam

Büyükşehir beldeye yeni bina ile sundurma inşa etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırların genişlemesinden sonra ilçe ve beldelerdeki itfaiye teşkilatlarının eksiklerini bir bir tamamlıyor, kimi bölgelere ihtiyacı karşılayacak yeni tesisler inşa ediyor.

ÇEVRESİNE TAŞ DUVAR
Kısa süre önce Körfez İtfaiye binasını tamamlayıp hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, Gebze`ye bağlı Çayırova beldesindeki yeni itfaiye binası da tamamlanmak üzere. Beldenin Akse Mahallesi`nde, mezarlık yanında yapılan itfaiye binası ile sundurma inşaatı tamamlandı, çevre düzenlemeleri ise halen devam ediyor. Bölgenin çevresini 220 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde taş duvarla ören ekipler, çalışmalarını ay sonuna kadar tamamlayacak.

FERAH MEKAN
Mevcut itfaiye binası ile sundurması, yetersiz olması nedeniyle ihtiyaca cevap vermiyordu. Yeni bina ise 170 metrekarelik bir yapıdan oluşuyor ve yapı içinde itfaiye görevlileri için dinlenme ve eğitim odaları, ofisler, mutfak ve hizmet binası bulunuyor. Demir iskeletten yapılan sundurmaya ise aynı anda 4 itfaiye aracı park edebiliyor.