Carrefour Köprüsü fikir yarışmasına katılan eserler sergilenecek

Sonuçları, geçen hafta başında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan “Eski Başiskele Köprülü Kavşağı Ulaşım Sistemi ve Çevre Düzenlemesi Tek Kademeli Ulusal Fikir Yarışması”na katılan tüm eserler, 21 Ekim 2004 Perşembe gününden itibaren Sanat Galerisi`nde sergilenecek. Yarışmaya katılan 27 proje için düzenlenecek olan sergi, 1 Kasım 2004 Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

Serginin son günü düzenlenecek olan kolokyumla, yarışmaya katılan tüm projeler üzerinde değerlendirmeler yapılacak.

BİRİNCİ OLAN ESER

Yarışmada, mimar Günay Erdem, peyzaj mimarları Sunay Erdem, Serpil Öztekin ve Pınar Özyılmaz`dan oluşan ekibin hazırladığı proje jüri tarafından birinciliğe layık görülmüş ve ekip 20 milyar liralık ödülü almaya hak kazanmıştı.