Çalıştık, sahilimize kavuştuk

Karaosmanoğlu, Tütünçiftlik, Yarımca ve Kirazlıyalı Sahil Düzenleme çalışmalarını denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu açılışa hazır hale gelen, Tütünçiftlik, Yarımca ve Kirazlıyalı sahil düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Kocaelililerin yıllardır sahilinden ve denizinden mahrum bırakıldığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu mahrumiyete son vermek için çalıştık. Yaptığımız sahil düzenleme çalışmaları kendini göstermeye başladı. Çalıştık, sahilimize kavuştuk” dedi.

VATANDAŞ SAHİLİNE KAVUŞTU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmaları görenleri şaşırtıyor. Yıllarca mezbelelik halinde kalan alanlar yapılan düzenlemelerle birer cazibe merkezi haline geldi.
Hafta sonu kahvaltılarının, dost sohbetlerinin yapıldığı sahiller, buraya konan oyun grupları nedeniyle de özellikle çocuklar tarafından çok seviliyor. Başiskele, Kavaklı ve Sekapark Sahil Düzenleme çalışmalarının bitirilmesinin ardından  Tütüntçiftlik, Yarımca ve Kirazlıyalı da kısa bir süre sonra bu zincire dahil olacak.

BAŞKANDAN SIKI DENETİM
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu önceki gün son aşamasına gelinen Tütüntçiftlik, Yarımca ve Kirazlıyalı sahil düzenleme çalışmalarını denetledi. Körfez ziyareti çerçevesinde gerçekleştirilen denetimler Tütünçiftlik Sahili ile başladı. Başkan Karaosmanoğlu´na bu incelemeleri sırasında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan eşlik etti.

TİTİZLENİYORUZ, ÇÜNKÜ BURALAR VATANDAŞIN
Tütünçiftlik sahilinde çalışmaları yakından inceleyen Başkan Karaosmanoğlu gördüğü eksiklikler konusunda firma yetkililerini uyardı. Sahilde yapılan çalışmalara büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Burada her şeyin güzel olmasını istiyoruz. Çünkü buralar vatandaşın malı. Amacımız vatandaşımızın ucuz ve rahat bir şekilde bu sahillerden yararlanabilmesidir. Bu nedenle büyük titizlik gösteriyoruz” dedi.
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Yarımca Sahil Projesini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkana buradaki incelemeleri sırasında ise Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin ve Park Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan eşlik etti.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!