Çadırda türkülü, halaylı Ramazan eğlencesi

Büyükşehir`in fuardaki Ramazan etkinliklerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından fuar alanında gerçekleştirilen Ramazan eğlenceleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Vatandaşlar iftarın ardından Ramazan çadırındaki etkinliklere adeta akın ediyor. Ramazan´ın yedinci gününde gerçekleşen eğlenceler de yine renkli görüntülere sahne oldu. Fasıl dinleyen, meddahı seyreden vatandaşlar daha sonra gerçekleşen Türk Halk Müziği konserini keyifle izledi. Biribirinden güzel türküleri dinleyen Kocaelililer zaman zaman piste çıkarak halay çekti. Halaya, çadır içindeki tavşan, civciv ve palyaçodan oluşan animasyon grubunun katılması Ramazan eğlencesini doruğa çıkardı.

HEM İZLEDİLER, HEM EŞLİK ETTİLER
Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan etkinliklerinin 7. gününde yine eğlence vardı. İftarın ardından küçük sahneye gelen vatandaşlar gerçekleştirilen etkinlikleri hem büyük bir beğeni ile izledi hem de eşlik etti. Murat Kaya, Yavuz Aşık ve Nuray Polat´ın verdiği Türk Halk Müziği konseri önceki akşamki eğelencelere damgasını vurdu. Bozlak ve uzun havaları keyifle dinleyen vatandaşlar zaman zaman sahneye çıkarak türküler eşliğinde halay çekti. Halaya animasyon grubunun katılması eğlenceyi daha da keyifli hale getirdi.

SENAİ DEMİRCİ CUMA GÜNÜ ÇADIRDA
Öte yandan Ramazan etkinliklerinin Cuma günki konuğu Senai Demirci olacak. Demirci hoş  sohbeti ile terevih namazının ardından seyircisi ile buluşacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!