Çadırda erken bayram kutlaması

Çarşamba akşam düzenlenecek türkü gecesi ile Ramazan etkinlikleri sona erecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin fuar alanında gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerinde sona yaklaşılıyor. Bu yıl Kocaelililere farklı bir Ramazan yaşatan Büyükşehir Belediyesi´nin etkinlikleri Çarşamba akşam sona eriyor. Vatandaşlar hafta sonunda çadırda düzenlenen eğlencelerle adeta erken bayram kutlaması yaptı. Türk Sanat Müziği´nin sevilen sesi Tuğçe Ocaktar seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Kocaelililere unutulmaz bir akşam yaşattı.

BAYRAM HEYECANI YAŞANIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan etkinliklerini gerçekleştirdiği çadırda son günler yaşanırken bir yandan da Bayram heyecanı kendini göstermeye başladı. Bu nedenle çadırdaki son etkinliklerde adeta erken Bayram havası esiyor. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Öğretim görevlisi Tuğçe Ocaktar´ın Pazar günü verdiği konsere katılan vatandaş, konseri büyük bir ilgi ve coşkuyla izledi. Vatandaşlar Ramazan Bayramı´nı şarkılarla karşıladı.


 
UNUTULMAZ ŞARKILAR
Birbirinden güzel şarkıları icra eden Büyükşehir Belediyesi Öğretim Görevlisi Ocaktar, yaklaşık bir saat süresince sahnede kaldı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde üçüncü kez çadıra konuk olan sanatçı, güzel sesi ile birbirinden güzel eserleri başarı ile yorumladı. Şarkılara vatandaşların da katılması ortaya muhteşem bir korunun çıkmasına neden oldu.

SON PROGRAMLAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan programlarında yarın Tasavvuf Müziği Konseri gerçekleşecek. Doç. Dr. A. Hakkı Turabi ilahileri Kocaeli halkı için seslendirecek. Ramazan eğlencelerinin son etkinliği ise Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek. Murat Kaya, Yavuz Aşık ve Nuray Polat´ın seslendireceği türkülerle Ramazan ayına veda edilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!