Buzun kraliçesi Büyükşehirde

Türkiye ve Kanada onun peşinde, o Büyükşehir Belediyesini tercih etti

Türkiye ve Kanada onun peşinde, o Büyükşehir Belediyesini tercih etti

Buzun kraliçesi Büyükşehirde

Buz pateninde, dünya ve olimpiyat şampiyonalarında finale kalan ilk sporcusu olma özelliğine sahip Tuğba Karademir Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´un bünyesine katıldı. Türkiye´nin gururu haline gelen 21 yaşındaki genç sporcuyu makamında kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kanada ve Türkiye´de bütün kulüpler peşinde koşarken, kızımızın bizi tercih etmesi, spora ve sporcuya verdiğimiz önemin göstergesidir” dedi.

KANADA VE TÜRKİYE PEŞİNDEYDİ
Buz pateninde büyük bir başarıya imza atan ve ülkemizin adını gururla temsil eden Tuğba Karademir, bir süreden beri bütün kulüpleri peşinde koşturuyordu. Olimpiyatlarda finale kalarak 21. olan, dünya şampiyonasında 18. liği bulunan genç sporcu, Kanada ve Türkiye´de bir çok kulüpten teklif almasına rağmen, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor tercih etti. Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret eden gurur kaynağımız, lisansını imzalayarak, yeni kulübünün bünyesine katıldı.

“BAŞARIMIZIN GÖSTERGESİ”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tuğba Karademir´e çiçek ve şilt verdi. Büyükşehir Belediyesini tercih ettiği için genç sporcuya teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği destekle, olimpiyat ve dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil eden sporcular yetiştirecektir. Tuğba´nın Türkiye ve Kanada´da onca kulüp varken, kulübümüzü tercih etmesinin anlamı büyüktür” şeklinde konuştu.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR
Görüşme sırasında Türkiye Buz Pateni Federasyon Başkanı Fahrettin Kandemir, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´un, sporda altyapı hamlesi başlattığını, 2 bin civarında lisanslı sporcusu ile büyük bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Kandemir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu, sporcu kişiliğini bütün spor dallarına yansıtıyor. Bu destek sayesinde her branşta Türkiye şampiyonları Kocaeli´den çıkmaya başladı. Buz patenine verdiği destek için ona şükran borçluyuz” diyerek, teşekkür etti. Genç sporcu Tuğba Karademir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesini tercih etmekten ötürü mutlu olduğunu söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!