‘Buzda Dans´a katılacak ünlüler ilimizde

‘Buzda Dans` yarışmasına katılacak ünlüler yarışmaya Büyükşehir Belediyesi`nin Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl ilk kez buz üzerinde ‘Buzda Dans´ adlı yarışma organize eden Show Tv, bu yıl da aynı yarışmayı organize etmek için hazırlıklarına başladı. Yarışmaya katılacak ünlü sanatçılar geçen yıl olduğu gibi buz pateni öğrenmek için ilimize geliyor.

HAFTA İÇİ HERGÜN ÇALIŞIYORLAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne ait olan Olimpik Buz Sporları Tesisleri, bugünlerde bir birinden ünlü konuklara ev sahipliği yapıyor. Buzda Dans yarışmasına katılmak için ilimize gelen ünlüler, Show Tv Med Yapım tarafından belirlenen uzman antrenörler eşliğinde buz pateni yapmayı öğreniyor. Aralarında ünlü pop sanatçısı Atilla Taş, Zeynep Mansur, Türkücü Hasan Yılmaz, dizi oyuncuları Yasemin Hadıvent ve Gülseven Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı ünlüler, hafta içi sabah saatlerinde Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde buz pateni dersi alıyor.

YARIŞMA İLİMİZDE YAPILABİLİR
Öte yandan Med Yapım tarafından organize edilen yarışmanın Ekim ayında başlaması beklenirken, yarışmanın yapılacağı yer henüz netlik kazanmadı. Yarışma büyük ihtimalle geçen yıl olduğu gibi İstanbul Park Orman´da yapılacak. Yetkililer buranın olmaması durumunda ikinci alternatif olarak Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´ni düşünüyor. Bu gerçekleştiği taktirde önümüzdeki ay Olimpik Buz Sporları Tesisleri´ni bir hayli hareketli günler bekliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!