Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir

Buz Pateni Federasyonu seçimlerini farklı sonuçla kazanan Fahrettin Kandemir, federasyon başkanı oldu

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, tarafından cumartesi günü Ankara`da yapılan Buz Pateni Federasyon Başkanlığı seçimleri sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir Başkan oldu.

SEÇİM SONUCU 17-3 OLDU
Buz Hokeyi Federasyonu`nun bölünerek iki federasyona dönüştürülmesi üzerine, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Buz Pateni Federasyon Başkanlığı seçimi yapmaya karar vermişti. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Danışma Kurulu üyelerinden 20 ismin oy kullandığı seçim cumartesi günü Ankara`da bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü`nün Ulus`taki binasında gerçekleşti. Buz Pateni Federasyonu başkanlığı için 3 isim adaylığını açıklarken, bunlardan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Taner Bozkurt, son anda adaylıktan vazgeçti. Böylelikle seçim 2 aday arasında yapıldı. Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ve Hacettepe Üniversitesi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Eldem`in aday olduğu seçimde, oy kullanma işlemi kısa bir süre içerisinde tamamlandı. 20 üyenin oy kullandığı seçim sonuçları açıklandığında, Fahrettin Kandemir 17 oy alarak başkan seçilirken, Prof. Dr. Mehmet Bora Eldem ise 3 oy aldı.

KENTİMİZDEN İLK KEZ FEDERASYON BAŞKANI ÇIKTI
Bu sonucun ardından Kocaeli`ndeki spor tarihine ismini Federasyon Başkanı olarak yazdırmayı başaran Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, “Seçim sonuçları tüm spor camiasına hayırlı olsun. Sporun ve sporcunun içinden gelen birisi olarak, bütün bilgimizi, görgümüzü, birikimimizi ve tecrübemizi buz pateni için kullanacağız. Ayrıca kentimizden ilk kez bir federasyon başkanının çıkmasının onurunu ve gururunu yaşıyorum. Destek verenlere teşekkür ederim” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!