Buz pateni başarılı öğrenciye bayramda ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2004-2005 eğitim öğretim yılının birinci döneminde teşekkür veya taktir alan öğrenciler için bir seans ücretsiz buz pateni kampanyası başlattı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Olimpik Buz Sporları tesisinden yapılan açıklamada, “Çocuklarımızı spora yönlendirmek ve buz sporlarına ilgiyi arttırmak için ilköğretimde okuyan ve teşekkür, taktir alan öğrencilerimize bir seans buz pateni bedava” dendi.

Söz konusu başarı belgelerini buz pateni yetkililerine gösteren öğrenciler 19 Ocak tarihine kadar kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya ile çocukların spora yönlendirilmeleri ve buz sporlarına olan ilginin arttırılması hedefleniyor.