Buz hokeyinde yılın transferi

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, buz hokeyi milli takımının kaptanı Cengiz Çıplak´ı renklerine bağladı

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi`nde lig lideri olan temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, hafta sonunda lig ikincisi Polis Akademisi ile oynanacak maç öncesi sürpriz bir transfer gerçekleştirdi. Buz hokeyi milli takımının kaptanı Cengiz Çıplak, Kağıtsporlu oldu.

DERBİDE OYNAYACAK
Lisan işlemleri tamamlanan Cengiz Çıplak`ın, cumartesi gün yapılacak olan derbi maçta oynayacak olması büyük avantaj. Ukraynalı Oleg ve Bulgar Tony ile gücüne güç katan lacivert beyazlı temsilcimiz, son transfer ile buz hokeyinde büyük hedefleri olduğunu bir kez daha ispatladı.

KANADA`DA YAŞIYORDU
Yaşamını Kanada`da sürdüren Cengiz Çıplak, 1983 Ankara doğumlu. 4 yıl önce Ankara Büyükşehir Belediyesi forması giyerek, Türkiye buz hokeyi 1. liginde şampiyonluk yaşayan Çıplak, bu yıldan sonra buz hokeyi yaşantısına Kanada`nın Edmonton şehrinde devam eden Cengiz Çıplak, Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı`nda da forma giymeye devam etti. Buz hokeyine 4 yaşında Kanada`da başlayan tecrübeli oyuncu, yaklaşık 1 hafta önce ülkemize gelerek Büyükşehir Kağıtspor takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladı. 

“HEDEFİ OLAN BİR TAKIM”
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor takımına transfer olmasında, Büyükşehir antrenörü Tarık Göçmen`in etkili olduğunu, Göçmen`i milli takımda antrenörlük yaptığı yıllarda tanıdığını söyleyen Cengiz Çıplak “Tarık Hocanın taktiklerini, antrenmanlarını ve oyun planını beğeniyordum. Zaten Büyükşehir Kağıtspor forması giyen birçok arkadaşla milli takımdan tanışıyoruz ve aramızdaki diyaloglar çok iyi. Büyükşehir Kağıtspor`un Avrupa Kupaları`na katılma hedefi olması da burayı tercih etmemde önemli rol oynadı” değerlendirmesini yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!