Buz hokeyinde Kocaeli damgası

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen tüm liglerde, Kocaelili Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, şampiyonlukları birer birer topladı. Süper Lig şampiyonluğunun ardından, Büyükşehir Belediyesi minikler ve yıldızlar liginde de şampiyonluğa ulaştı.

MİNİKLER ŞAMPİYON OLDU
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından 2006-2007 sezonunda düzenlenen kategorilerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor rüzgarı esiyor. Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi´nde mücadele eden büyük erkekler takımı bu sezon ilk kez resmi şampiyonluk sevinci yaşadı. Büyükşehir Süper Lig´de kente şampiyonluk sevinci yaşatırken, ikinci şampiyonluk minik hokeycilerden geldi. 16-17 Haziran tarihlerinde Ankara´da yapılan Minikler Buz Hokeyi Turnuvası´na katılan Büyükşehir, bu kategoride de rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.

YILDIZLAR DA ŞAMPİYON
Büyükşehir Belediyesi sporcuları sadece iki şampiyonlukla yetinmedi. Üstünlüğünü yıldızlar kategorisinde de gösterdi. Ankara´da yapılan Türkiye Yıldızlar Buz Hokeyi Turnuvası büyük bir çekişmeye sahne oldu. Finalde Turuva Paten Kulübü´nü mağlup eden Büyükşehir Belediyesi, yıldızlar kategorisinde de şampiyonluk kupasını almayı başardı.

SIRADA BAYANLAR VE GENÇLER VAR
Büyükşehir Belediyesi üç kategoride tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaşırken, şimdi de gözlerini Bayanlar Buz Hokeyi Ligi Play-Off maçları ile Gençler Ligi Play-Off final müsabakalarına dikti. Bayanlar bu hafta sonu Ankara´da Play-Off mücadelesi verirken, genç hokeyciler ise 26-27 Haziran tarihlerinde Kocaeli´nde şampiyonluk için mücadele verecek. Son 4 sezon üst üste lig şampiyonu olan gençler, bu yıl 5. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefliyor. Bu sezon ilk kez lige katılan bayan hokeyciler ise, en iyi sonucu elde etmenin çabası içinde.