Buz hokeyinde gençler de şampiyon

Büyükşehir Kağıtspor takımı, Buz Hokeyi Gençler Liginde de ipi göğüsleyen taraf oldu.

Buz Hokeyi Süper Liginde şampiyonluğa ulaşan Büyükşehir Kağıtsopr, aynı başarıyı gençler liginde de gösterdi. Başkentte yapılan final karşılaşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesini 14-3 mağlup eden Büyükşehir Kağıtspor, şampiyonluk kupasını ilimize getirdi.

NAMAĞLUP OLARAK
10 Takımın yer aldığı Türkiye Buz Hokeyi Gençler Liginin namağlup olarak tamamlayan Büyükşehir Kağıtspor, final müsabakasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Çekişmeli geçen ilk periyot 1-1 berabere biterken, lacivert beyazlılar ikinci periyotta skoru 6-3 lehine taşımayı başardı. Karşılaşmanın son periyodundan rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen genç hokeycilerimiz sahadan farklı bir skorla ayrıldı.

ALTYAPI SAĞLAM
Bu sonucun ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor takımı,  buzdaki üstünlüğü Gençler Liginde de bir kez daha gösterdi. Final karşılaşmasını farklı sonuçla kazanan lacivert beyazlılar, şampiyonluk kupasını Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Abdülkadir Dökmeci´nin elinden aldı. Buz Hokeyi Gençler Liginde 3. şampiyonluğu kazanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi takımı antrenörü Tarık Göçmen, “Kocaeli sadece üst yapıda değil, alt yapıda da liderdir. Bunu başkentteki müsabakalarda adeta buza kazıdık. Genç hokeycilerimizin de ileride ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bütün sporcularımı kutluyorum” dedi.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR:14 - ANKARA BÜYÜKŞEHİR SPOR KULÜBÜ:3

Salon: GSGM Buz Pisti Bahçelievler
Hakemler: Ömer Güneş xx,Çınar Kuntel xx,Timuçin Özbulucu xx
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR: Yiğit xxxx, Barış (1)xxxx,Burak (3)  xxxx, Serkan (6) xxxx, Batın (3) xxxx, Yavuz (1) xxxx, Yusuf xxx,Çağdaş xxx,Cüneyt xxx,Mert xxx,Göktuğ xxx