Büyükşehirli voleybolcular sezona start verdi

Büyükşehir Kağıtspor, 2007-2008 sezonu hazırlıklarına başladı

Geçen yıl Bayanlar Deplasmanlı 3. Voleybol Liginde şampiyon olarak 2. lige yükselen Büyükşehir Kağıtspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 14 Eylül´e kadar çalışmalarını İzmit´te sürdürecek olan voleybolcular, daha sonra 9 günlük kampa girecek. 

14 EKİM´DE 9 GÜNLÜK KAMPA GİRECEKLER
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, 2007-2008 sezonu hazırlıklarına önceki akşam Hasan Gemici Spor Salonu´nda yaptığı antrenmanla başladı. Koordinatör Adem Durmuş ve antrenör Mustafa Yardımcı nezaretinde başlayan antrenmana yeni transferlerde katıldı. Çalışmalarını Eylül ayının 14´üne kadar Hasan Gemici Spor Salonu´nda sürdürecek olan Büyükşehir Kağıtspor, daha sonra 9 günlük kamp için Akçakoca yada Armutlu´ya geçecek. 

  

ELİF AKTUNA ÖNEMLİ BİR TRANSFER
Bu yıl ilk kez 2. ligde mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspor´un hedefi ilk 4 takım içine kalarak Play-Off oynamak. Geçen yılki kadrosunu büyük ölçüde koruyan Büyükşehir Kağıtspor, bu sezon takımına 5 önemli ismi takviye yaptı. Kağıtspor ilk olarak İstanbul Beylikdüzü´nün önemli oyuncusu Elif Aktuna´yı renklerine bağladı. 1.80 boyunda, 61 kilo ağırlığında olan Elif 1987 doğumlu. Ankara Gazi Üniversitesi´nde öğrencilik hayatını sürdüren Elif, pasör çaprazı olarak görev yapıyor.

KARAMÜRSEL VE DEĞİRMENDERE´DEN TANIDIK YÜZLER
Büyükşehir´in diğer transferleri ise tanıdık isimlerden oluştu. Karamürsel takımından Yeliz Erdoğan ve Sinem Baş ile daha önce Değirmenderespor´da görev yapan Tüley Kıcık bu sezon Büyükşehir Kağıtspor´un başarısı için ter dökecek. Son olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi´nda oynayan eski Değirmenderesporlu Sanem Kılıç´ta Büyükşehir Kağıtspor´un transfer ettiği isimler arasında yer aldı.  

ALT YAPIDAN GAMZE VE KÜBRA
Bu sezon alt yapıdan 2 oyuncu A takıma yükseldi. Alt yapının başarılı isimleri Gamze Ediş ve Kübra Kuş, sezon boyunca A tıkımla birlikte antrenmanlara çıkacak. Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor geçen yıl formasını giyen Zehra, Burcu, Merve, Kübra ve Nalan ile yollarını ayırdı. 28-29 Ekim tarihlerinde başlaması beklenen ligin ilk maçında, Büyükşehir Kağıtspor deplasmanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!