Büyükşehirli voleybolcular hedef büyüttü

Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Takımı, TV 41`in konuğu oldu

İlimizi deplasmanlı bayanlar 3. liginde temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, TV 41´in konuğu oldu. Yeni transferlerle iyi bir takım oluşturan Kağıtspor, hedefini ilk 3 sıra olarak belirledi.  

SALON SPORLARI´NIN KONUĞU OLDULAR
Deplasmanlı bayanlar voleybol 3. liginde mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor, önceki akşam (Çarşamba) TV 41´de her hafta Cengiz Kahraman tarafından sunulan ‘Salon Sporları´ adlı programın konuğu oldu. Programa Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Durak, Voleybol Koordinatörü Adem Durmuş, Voleybol Takımı Antrenörü Asuman Nazlı ve sporculardan Merve Akandere, Senem Deveci, Biner Kalkanlar, İrem Aş, Elif Yaltıraklı, Duygu Cengiz, Nalan Muşlu, Küra Kuzu ve Kübra Türker konuk olarak katıldı. 

DURAK, “HEDEFE ULAŞACAĞIZ”
Programda sporcular kendilerini tek tek tanıtarak, Büyükşehir Kağıtspor forması altında şampiyonluk yaşayarak gelecek yıl 2. ligde temsil etmek istediklerini belirtti. Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Durak, Büyükşehir Belediyesinin sporun ve sporcunun her zaman yanında olmayı ilke edindiğine değinerek, kendilerine her zaman desteklerini esirgemeyen Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Voleybol takımının geçen yıl büyük bir talihsizlik yaşadığını anlatan Durak, bu sezon sporcularına güvendiğini belirterek, “Belirlediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.  

VOLEYBOL FARRİKASI
Kağıtspor Voleybol takımına bu sezon koordinatör olarak göreve getirilen Adem Durmuş ise, Büyükşehir Kağıtspor´u voleybolcu fabrikası yapmak için çalışmalara start verdiklerini ifade ederek, ilimizde voleybol sporu yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Durmuş ayrıca, tüm sporseverleri Büyükşehir Kağıtspor ile Karamürsel İdman Yurdu takımları arasında 12 Kasım Pazar günü saat 18:00´de Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda oynanacak olan maça davet etti.

SALON SIKINTISI SONA ERDİ
Cengiz Kahraman´ın voleybol takımıyla ilgili sorularını yanıtlayarak, takımın son durum hakkında bilgiler veren Antrenör Asuman Nazlı, geçen yıl yaşadıkları salon sıkıntısının Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunun yapılmasıyla sona erdiğinin altını çizerek, bu sezon hedefe ulaşmak için daha çok çalışacaklarını belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!