Büyükşehirli voleybolcular Eskişehir´de

Büyükşehir Kağıtspor ligin ilk maçında Cumartesi günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak

İlimizi bu yıl Deplasmanlı Bayanlar 2. Voleybol Ligi´nde temsil edecek olan Büyükşehir Kağıtspor, Cumartesi günü karşılaşacağı Eskişehir Anadolu Üniversitesi maçı için yarın Eskişehir´e hareket edecek. Son hazırlık maçını Şişlispor ile oynayan mavi beyazlılar, bu maçı 3-2 kaybetmesine rağmen iyi bir oyun sergiledi.

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI
Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı yarın deplasmanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak. Büyükşehirli bayanlar bu karşılaşma öncesinde son hazırlık maçını 2. Lig A grubunda mücadele eden Şişlispor ile oynadı. Hasan Gemici Spor Salonu´nda yapılan karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk seti 25-16 kazandı. İkinci seti konuk ekip 21-25 kazanınca skor 1-1 oldu. Üçüncü sette yine Büyükşehirli sporcuların ağırlığı vardı. Bu seti de 25-16 gibi farklı bir skorla kazanan Büyükşehir Kağıtspor 2-1 önce geçti. Mavi beyazlılar dördüncü sette diğer oyuncularına da şans vermeyi tercih etti. Bu set 21-25 Şişlispor´un üstünlüğü ile kapanınca karşılaşma 5. sete uzadı. Büyük bir çekişme içinde geçen bu seti 12-15 kazanan konuk takım sahadan 3-2 galip ayrıldı.

 

ŞAMPİYON ADAYINA KARŞI
Bu karşılaşmada tüm oyuncularına şans veren Büyükşehir Kağıtspor, sahadan 3-2 mağlup ayrılmasına rağmen oynadığı oyunla göz doldurdu. Büyükşehir Kağıtspor bugün saat 12:30´da Eskişehir´e hareket edecek. Eskişehir Büyük Otel´de kampa girecek olan Büyükşehirli bayanlar, yarın saat 13:00´te Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile ligin ilk maçında karşı karşıya gelecek. Ligde orta sıraları hedefleyen Büyükşehir Kağıtspor´da Nazlı´nın hafif bir sakatlığı bulunuyor. Bunun dışında her hangi bir eksiği bulunmayan mavi beyazlılar, lige şampiyonluk iddasıyla başlayan güçlü rakipleri karşısında iyi bir sonuç almayı hedefliyor.

Büyükşehir Kağıtspor  2  - 3  Şişlispor

Yer: Hasan Gemici Spor Salonu
Hakem: Ertaç Bingöl ***, Murat Sandıkçı **
Büyükşehir Kağıtspor: Senem ****, Hande ***, Yeliz ***, Senem Durmuş ***, Duygu ***, Sinem ****, Tülay ***, Elif Aktuna ****, Elif Yaltıraklı **, Nazlı **, Biner **
Şişlispor: Esra ***, Çiğdem ***, Esin ***, Maral ****, Tamar ****, Deniz ***, Çiğdem Çarklı ***, Silya ***, Karolin **, Ece **
Setler: 25-16, 21-25, 25-16, 21-25, 12-15
Süre: 109 dakika (22,25,21,23,18)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!