Büyükşehirli voleybolcular Çanakkale karşısında

Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, Cumartesi ve Pazar günü Çanakkale takımı ile hazırlık maçı yapacak

İlimizi bu yıl Deplasmanlı Bayanlar 2. Voleybol Ligi´nde temsil etmeye hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, bugün ve yarın Hasan Gemici Spor Salonu´nda Çanakkale Belediyesi ile hazırlık maçı yapacak.

YARIN 16:00´DA, PAZAR 11:00´DE
Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı 20 Ekim´de başlayacak olan lig karşılaşmaları öncesinde hazırlık maçları yapmayı başladı. Büyükşehirli bayanlar yarın saat 16:00´da ve pazar günü saat 11:00´de Hasan Gemici Spor Salonu´nda Çanakkale Belediyesi ile hazırlık maçı yapacak. Bu sezon 2. ligde mücadele edecek olan Çanakkale Belediyesi A gurubunda yer alıyor. Bu iki karşılaşma ile iki takımda lig öncesi eksikliklerini görme fırsatı bulabilecek.