Büyükşehirli sultanların hedefi büyük

Büyükşehir Kağıtspor`un milli sporcularından Tuğba Karademir, Tuba Yenen ve Nagehan Gül bir araya geldi

Gerek yurt içinde, gerekse de yurt dışında önemli başarılara imza atan Büyükşehir Kağıtsporlu milli buz patenci Tuğba Karademir, milli boksör Nagehan Gül ve milli karateci Tuba Yenen Naila Kafe´de buluşarak hedeflerini açıkladı.   

HEDEFLERİNİ ANLATTILAR
Avrupa Buz Pateni Şampiyonası´nda ilk 10 sporcu arasına girmeyi başaran Tuğba Karamedir, Avrupa ve Dünya Şampiyona´larında sayısız ülkemize sayısız madalya kazandıran Nagehan Gül ve Avrupa Karate Şampiyonu olan Tuba Yenen, Başiskele kavşağında bulunan Naila Kafe´de bir araya gelerek, Büyükşehir Kağıtspor ve milli takım forması altındaki hedeflerini anlattı. Bu güne kadar ilk kez bir araya gelen Büyükşehir´in milli sultanları, kısa bir süre içinde kaynaşarak Kocaeli´nin adını Avrupa´da ve Dünya´da duyurmak için birbirlerine söz verdi. Yaptıkları spor hakkında fikir alışverişi yapan sultanlar, antrenman programları ve antrenörlerinin çalışma sistemleri hakkında sohbet ederek, hedeflerini açıkladı.

GÜL´ÜN HEDEFİ AVRUPA, DÜNYA VE OLİMPİYATLAR
14 Mayıs 1985 yılında Tokat´ta dünyaya gelen Nagehan Gül, halen Kocaeli Üniversitesi BESYO Öğretmenlik Bölümü 4. sınıfında öğrenimini sürdürüyor. 57 kiloda ülkemizi uluslar arası birçok boks müsabakasında başarıyla temsil eden Nagehan, kendisini bu vatanın bir askeri olarak gördüğünü belirtti. Milli forma ile çıktığı müsabakaları bir kutsal görevmiş gibi hissettiğini belirten başarılı boksör, ülkemiz için önemli bir görev üstlendiklerinin altını çizdi. Başarılarında Büyükşehir Kağıtspor´un büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Gül, müsabakalar öncesi ve sonrası Büyükşehirli yöneticilerden gelen telefonların kendisini olumlu yönde motive ettiğini belirterek, “Başarılarımı paylaşan, benim adıma sevinen insanların olması beni son derece mutlu ediyor. Büyükşehir Kağıtspor´un sporcusu olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü bizim diğer kulüplere göre daha çok imkanımız var” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 2007 Avrupa Şampiyonası ve 2008 Dünya Şampiyonası´nda önemli dereceler elde etmeyi hedefleyen Gül, 2012 olimpiyatlarına aday olduğunu söyledi.

KARADEMİR, AVRUPA VE DÜNYADA İLK 3´E GİRMEK İSTİYOR
Yaklaşık bir yıl önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nde imzaladığı anlaşma sonrasında Büyükşehir Kağıtspor´un lisanslı sporcusu olan dünyaca ünlü patenci Tuğba Karademir, 17 Mart 1985 yılında Ankara´da doğdu. Büyükşehir Kağıtspor´un sporcusu olduktan sonra kendisini Kocaelili gibi hissettiğini belirten Karademir, “Büyükşehirli yöneticilerin benimle ilgilenmesi, çalışma programımı ve şampiyonaları yakından takip etmesi, beni psikolojik olarak ayrı bir motive ediyor. Büyükşehir Kağıtspor´un lisanslı sporcusu olmadan önce sadece spor yapmak için gelip gittiğimi sanıyordum. Ama şimdi arkamda binlerce kişinin desteği ve duaları olduğunu hissediyorum” diyerek Büyükşehir Kağıtsporlu olmaktan dolayı gururlu ve mutlu olduğunu dile getirdi. Avrupa Şampiyonası´nda ilk 3 sporcu arasına girip ülkemize ilk madalyayı kazandırmayı arzulayan Tuğba Karademir, Dünya Şampiyonası´nda da hedefini ilk 3 olarak belirledi. Aldığı başarılı sonuçlarla gelecek nesillere iyi bir örnek olmak isteyen milli patenci, “Bu başarılar minik sporcuları önemli yönde etkiliyor. Kulübümüzde de önemli sporcular var. Onlara destek vermek lazım. Biz yarın bu sporu bıraktığımızda, ay yıldızlı bayrağı taşımaya devam eden sporcuların olması lazım” diyerek Kocaelili sporculardan umutlu olduğunu söyledi.

YENEN´İN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK
Büyükşehir Kağıtspor´un genç sporcularından milli karateci Tuba Yenen ise 08 Ocak 1991 İzmit doğumlu. Kilosunda Avrupa Şampiyonu olan Tuba Yenen, bu önemli müsabakalarda Büyükşehirli yöneticileri yanında gördüğünde çok mutlu olduğunu söyledi. Şampiyonluk sevincine ortak olunduğu anda bu sevincinin iki katı daha arttığına dikkat çeken Yenen, Ekim´de yapılacak Dünya Şampiyonası´nda şampiyon olmayı hedefliyor. Şu anda lise son sınıf öğrencisi olan milli karateci, Spor Akademisi okuyup Beden Öğretmeni olmayı hedefliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!