Büyükşehirli minikler Riva´da

Minikler liginde şampiyonluğa ulaşan Büyükşehir Kağıtspor, Türkiye Şampiyonasına çıkıyor

Kocaeli Minikler liginde şampiyon olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Takımı, İstanbul Riva Tesislerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için İstanbul´a gitti. Hafta sonunda gerçekleşecek olan şampiyonada Belediye Kağıtspor Takımı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlara karşı mücadele verecek.

BAŞARILI SONUÇLAR BEKLİYORUZ
Kağıtspor şampiyonada 1995 doğumlu futbolcuları ile mücadele edecek. Pazar günü yapılacak final karşılaşması ile şampiyona sona erecek. Genç futbolculara Antrenörler ve yöneticiler de eşlik ediyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen Galatatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarında mücadele edeceği şampiyonada, Büyükşehir Kağıtsporlu futbolcuların başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor.