Büyükşehir`li maratoncular Alanya`da kupa kazandı

Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından 27 Şubat 2005 tarihinde Alanya`da organize edilen “Atatürk`e Koşalım, Atatürk`le Coşalım” yarı maratonuna katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Takımı, erkek grubunda birinciliğe ulaştı.

30-39 YAŞ GRUBUNDA
Maratonun 30-39 yaş grubunda Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden Ali Özer, Muhammed Yörükoğlu, Osman Yıldız, İsmail Köseibiş ve Savaş Turan, başarılı bir müsabaka çıkararak yarışmayı ilk sırada tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Erdal Selimoğlu, Atletizm Şube Sorumlusu Barbaros Firal ve antrenör Fethiye Karahilalöz, Alanya`da kazanılan şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Cemal Şişman`a takdim etti.

ŞİŞMAN: DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Atatürk koşusunda alınan başarıdan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Cemal Şişman, “Büyükşehir Belediyespor adı altında mücadele eden sporcu kardeşlerim hiç de küçümsenmeyecek başarılara imza atıyorlar. Alınan bu başarılar bizlerin spora olan ilgisini bir kat daha arttırıyor. Sporcu kardeşlerimize desteğimiz artarak devam edecek” yorumunu yaptı.

GÖNÜLLÜ SPORCULARA DAVET
2004 yılının eylül ayında kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı`nda 50 sporcu bulunuyor. Kurulduktan kısa bir süre sonra Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi`ne katılan temsilcimiz, 11 takım arasında 6. sırada yer alıyor. Atletizm sporuna gönül veren herkesi Büyükşehir Belediyespor çatısı altına davet ettiklerini belirten Gençlik ve Spor Şube Müdürü Erdal Selimoğlu, gönüllü atletlerin Olimpik Buz Sporları Tesisleri`ne gelerek kayıt yaptıracaklarını dile getirdi, herhangi bir ücret talep edilmediğini hatırlattı.

12 MART`TA MERSİN`DE
Bu arada eski Milli Atlet Barbaros Firal, eski ve yeni atletleri Büyükşehir Belediyespor bünyesine beklediklerini belirtti. Atletizm takımının 12 Mart tarihinde Mersin`de yapılacak olan Kulüplerarası Kros Ligi son kademe çalışmalarına hazırlandığını kaydeden Firal, sporcularının bu yarışlardan da başarıyla döneceğine inandığını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!