Büyükşehirli karatecilere milli görev

Karatecilerimiz Makedonya`da yapılacak Balkan Şampiyonası`nda ülkemizi temsil edecek

Yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza atan Büyükşehir Kağıtsporlu karatecilere milli takımdan davet geldi. Büyükşehirli 4 karateci, Makedonya´da yapılacak Ünit Genç Balkan Karate Şampiyonası´nda ülkemizi temsil edecek.

 

İSTANBUL´DA KAMPA GİRDİLER
Ümit Genç Balkan Karete Şampiyonası 28-30 Eylül tarihlerinde Makedonya´nın Üsküp kentinde yapılacak. Şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan milli takım kadrosuna Büyükşehir Kağıtspor´dan Tuba Yenen, Samet Develi, Murat Malak ve Hüsniye Gürel davet edildi. Büyükşehirli sporcular şampiyona öncesinde İstanbul Sarıyer Mersinli Ahmet Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi´nde kampa girdi. 26 Eylül´e kadar kamp yapacak olan milli takım sporcuları, 27 Eylül tarihinde Üsküp´e haraket edecek.

TİMUR DOĞAN SPORCULARINA GÜVENİYOR
Büyükşehirli karatecilerin milli takıma önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Büyükşehir Kağıtspor Karate Antrenörü Timur Doğan, sporcularının Makedonya´da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor. Timür Doğan ayrıca, bu sporcuların 18-20 Ekim tarihleri arasında İstanbul Bağcılar´da yapılacak olan Ümit Genç Dünya Şampiyonası için milli takım kadrosuna davet edilebileceklerini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!