Büyükşehirli judocular göz doldurdu

Sakarya´da yapılan turnuvada tüm sporcularımız dereceye girdi

Hafta sonu Sakarya`da yapılan iller arası Judo turnuvasına katılan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Judo takımı, takım halinde üçüncü oldu. Ferdi olarak da önemli dereceler elde etti.

YARIŞILAN SIKLETLERDE BAŞARI
İstanbul, Zonguldak, Tekirdağ, Edirne, Bursa ve Sakarya kulüpleriyle, Kocaeli`nden Büyükşehir Kağıtspor, Yeniköy Belediyespor, Derince Demirspor, Gölcük Belediyespor takımlarının katıldığı müsabakalarda 300 dolayında sporcu mücadele etti.
Turnuvada her sıklette sporcusu yarışmayan Büyükşehir Kağıtspor, puan sıralamasında bu nedenle geride kalırken, yarıştığı sıkletlerde judocularının tamamı başarılı sonuçlara imza attı.

ELDE EDİLEN DERECELER
Antrenör Salim Abanoz nezaretinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor, Yıldız erkekler kategorisinde 4 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük aldı. Tek sporcusunun mücadele ettiği Yıldız bayanlarda ise, üçüncülük elde etti. Küçük yaştaki çocukların mücadele ettiği minik baylar kategorisine katılan 3 sporcu da üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

YILDIZ ERKEKLER
34 Kg  Ömer Faruk Özbay 1.
38 Kg  Murat Doğan  1.
38 Kg  Ömer Baki Ayvaz 2.
46 Kg  Mert Şentürk  3.
50 Kg  Alican Yılmaz  1.
55 Kg  Mehmet Aktaş  1.

YILDIZ BAYANLAR
44 Kg   Özge Akarsu  3.

MİNİK BAYLAR
27 Kg  Mustafa Doğan  3.
30 Kg  Muhammet Cihan Örs 3.
34 Kg  Bilal aydın  3.