Büyükşehirli itfaiyecilere Formula 1 görevi

Büyükşehir İtfaiyesi PO Formula 1 yarışlarında olası yangın söndürme ve kurtarma çalışmalarında görev yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi hafta sonunda İstanbulpark´ta gerçekleştirilecek PO Formula 1 yarışlarında görev yapacak. Yangın söndürme ve kurtarma çalışmalarındaki başarısı ile tanınan Büyükşehir İtfaiyesi yarışlarda olası kazalara müdahale edecek. Uzman itfaiye erlerinden oluşan 15 kişilik bir ekip yarın sabah yola çıkacak.

BAŞARISI TESCİLLİ
Büyükşehir Belediyesi´nin önemli birimlerinden olan itfaiye teşkilatı başarısı ve profesyonel tarzı ile il dışından da büyük ilgi görüyor. Büyükşehir İtfaiyesi PO Formula 1 Türkiye Grand Prix´i yarışlarında görev yapmak üzere davet  aldı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, bir anlamda dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan söz konusu yarışlarda işi şansa bırakmadı. Federasyon, bir yazı ile Büyükşehir Belediyesi´ne başvurarak itfaiyeyi yarışlarda görev yapmak üzere davet etti.

UZMAN EKİP GÖREV YAPACAK
Davete olumlu cevap veren Büyükşehir Belediye İtfaiyesi kurtarma ve yangın söndürme konusunda uzman bir ekibini hazırladı. PO Formula 1 yarışlarında görev yapacak olan itfaiye erleri 2 adet arazöz, iki adet arasöz kurtarma, 4 adet jeep ve yanmaz kıyafetlerin yer aldığı ekipmanlarıyla yarın erken saatlerde İstanbul´a hareket edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!