Büyükşehirli hokeyciler Hırvatlara karşı

Büyükşehir Kağıtspor, Continental Cup maçlarının ilkini yarın Zagreb temsilcisiyle oynuyor

Türkiye Ligini şampiyon olarak tamamlayıp ülkemizi Continental Cup maçlarında temsil etmeye hak kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, Romanya´ya gitti. Temsilcimiz yarın saat 16:00´da Hırvatistan şampiyonu KHL Mladost Zagreb takımı karşısında ilk sınavına çıkacak. 

 

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORLAR
Ülkemizi Avrupa Buz  Hokeyi Continental Cup maçlarında temsil etmeye hak kazanan Büyükşehir Kağıtspor, Romanya´nın Miercurea kentinde oynanacak maçlarda hem ilimizi, hem de ülkemizi temsil edecek. İlk maçını bugün saat 16:00´da Hırvatistan temsilcisi KHL Mladost Zagreb takımıyla oynayacak olan temsilcimiz, ilk maçını kazanarak şampiyonaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Günün diğer maçı ise saat 19:30´da Miercurea Ciuc ile Club Gel Puigcerda takımları arasında oynanacak. Türkiye şampiyonu Büyükşehir Kağıtspor ile birlikte Romanya şampiyonu Miercurea Ciuc, Hırvatistan şampiyonu KHL Mladost ve İspanya şampiyonu Club Gel Puigcerda takımlarının yer aldığı grubu ilk sırada bitiren takım bir üst gruba yükselmeye hak kazanacak. 

KADRODA YENİ TRANSFERLERDE YER ALDI
Son derece güçlü takımların yer aldığı grubu ilk sırada tamamlayarak bir üst tura yükselmeyi hedefleyen Büyükşehir Kağıtspor, Romanya´ya yeni transferleri Ukraynalı kaleci Voroshnov Mykola ile İsveçli oyuncular Sebastian Lukin, Jens Eriksson ve Robin Johansson´ı da götürdü. 3 gün sürecek olan şampiyonanın ikinci maçını 15 Eylül Cumartesi günü saat 19:30´da ev sahibi SC Miercurea Ciuc takımı karşısında oynayacak olan Büyükşehir Kağıtspor, final maçı olması beklenen son maçını ise, 16 Eylül Pazar günü saat 16:00´da İspanya temsilcisi Club Gel Puigcerda karşısında oynayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!