Büyükşehirli güreşçilerin büyük başarısı

Kocaeli karması Türkiye Şampiyonası`nda 3. oldu

Türkiye Grekoromen Yıldızlar Güreş Şampiyonası Samsun´da yapılan müsabakalarla sona erdi. Şampiyonada dereceye giren Büyükşehir Kağıtspor´un 7 sporcusu, Kocaeli karmasının ilk 3´e girmesinde önemli rol oynadı.

43 İLDEN 500 SPORCU KATILDI
Samsun´da yapılan 12-13 yaş Greko-Romen Güreş Şampiyonası´na 43 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı. Ev sahibi Samsun karmasının 1 nci olduğu şampiyonada, Erzurum karması 2 nci oldu. 37 puan toplayan Büyükşehir Kağıtspor ise 43 takım arasından 3 ncü olmayı başardı. Müsabakalar sonrasında ilk 10´a giren sporcular illerine puan kazandırırken, Büyükşehir Kağıtspor´dan 7 sporcu ilk 10 sıra içine girmeyi başardı.

GÜREŞÇİLERİMİZ OTORİTELERDEN TAM NOT ALDI
İstanbul, Bursa, Çorum, Kahraman Maraş, ve Tokat gibi güreş sporuna damgasını vuran illeri geride bırakan Kocaelili güreşçiler, otoriteler tarafından tam not aldı. İlimizin bu başarısında önemli katkısı olan Büyükşehirli güreşçilerin antrenörleri Yusuf Yüksel ve Gürcan Kırcı, “Güreşçilerimiz her geçen gün daha başarılı sonuçlara imza atıyor. Daha çok çalışarak kulübümüzün ve ilimizin adını daha üst noktalara taşımayı hedefliyoruz” şeklinde görüş belirtti.

 

Büyükşehirli Güreşçilerin kilosu ve derecesi :

29 Kg

Harun Baki

1.

26 Kg

Doğan Bilir

2.

66 Kg

Murat Demir

3.

29 Kg

Burak Ulutaş

5.

38 Kg

Samet Özdemir

7

75 Kg

Hasan Şahinkaya

7.

35 Kg

Berat Mert Bıyık

9.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!