Büyükşehirli futbolcular turp gibi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü´nün Süper Amatör Küme´de mücadele eden futbol takımı sporcuları sağlık muayenesinden geçti. Muayene sonrasında futbolcuların hepsinin sağlam çıkması, teknik heyeti sevindirdi.

YENİ KADRO GENÇ VE GÜÇLÜ
Yeni sezona iddialı hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunduran 21 futbolcuyu doktor kontrolünden geçirdi. Antrenör Hasan Vardoğan, yardımcıları Süleyman Eker ve Şükrü Aktaş da sağlık muayenesine katıldı. Büyükşehir Belediyesi Spor Kuulübü´nün doktoru olan Yılmaz Oktay tarafından yapılan sağlık muayenesinde, bütün sporcuların durumunun iyi olduğu belirlendi. Oldukça genç bir kadroya sahip olan Büyükşehir Belediyesi sporcularının fizik olarak lige hazır olmaları, teknik heyetin umutlandırdı.

YENİ YILDIZLAR HAZIRLIYOR
Sağlık muayenesi sonrasında 8 Eylül´de başlayacak olan lig öncesinde kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Kağıtspor Antrenörü Hasan Vardoğan, “Genç bir ekibiz. Yaş ortalamamız 20. Bu sezon yaptığımız transferlerinde hepsi genç ve A genç takımımızdan. Toplam 10 sporcumuzu A takım kadromuza dahil ettik. Hedefimiz ligde Büyükşehir´i en iyi şekilde temsil etmek. Ancak öncelikli hedeflerimiz arasında profesyonel futbolcular yetiştirmek var. Bunun içinde çok uygun bir kulübüz. Kocaelispor başta olmak üzere önümüzdeki yıl profesyonel liglere en az 3-4 sporcu vermek arzusundayız” dedi.