Büyükşehirli boksörler yine zirvede

Pamukova´daki turnuvaya katılan 17 boksörün tamamı madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü`nün başarılı branşları arasında yer alan boks takımı, Pamukova`da bu yıl ilk kez düzenlenen İller Arası Pamukova Belediye Başkanlığı Turnuvası`nda takım halinde birinci oldu.

13 BİRİNCİLİKLE BİRİNCİ
Eskişehir, Düzce, Bilecik, Karabük, Sakarya illerinden 144 sporcunun katıldığı turnuvaya 17 sporcusuyla katılan Büyükşehir Kağıtspor`da, tüm boksörler madalya kazandı. Turnuva sonucunda temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor kazandığı 13 birincilikle şampiyonluk kürsüsüne çıkarken, Sakarya belediyesi 6 birincilikle ikinci, Sakarya Demirspor ise üçüncü oldu.

BOKSÖRLERİN HEDEFİ BÜYÜK
Öte yandan turnuvanın yıldız bayanlar kategorisinde 60 kiloda mücadele eden Büyükşehir`in tek bayan boksörü Esra Bilim de kazandığı altın madalya ile dikkatleri üzerine çekti.
Büyükşehir Kağıtspor Boks takımı antrenörleri Recep Özkar ve Serkan Bal ise sporcularının performanslarından memnun olduklarını ifade etti, başarılarının artarak devam edeceğini söyledi.

TURNUVADA BOKSÖRLERİMİZİN ELDE ETTİĞİ DERECELER

Adı Soyadı