Büyükşehirli basketçiler Yaşar´ı çok beğendi

Kağıtspor Basketbol Takımı, SDKM´de “Yaşar Ne Yaşar, Ne Yaşamaz”ı izledi

Sporun 25 dalında faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, sporcularını sosyal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Buz hokeyi ve voleybol takımlarından sonra, dün Büyükşehirli basketçiler de Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde “Yaşar Ne Yaşar, Ne Yaşamaz” adlı oyunu izledi. 

SPORCULARA SOSYAL ETKİNLİK
SEKA`nın Büyükşehir Belediyesi`ne devrinden sonra yaklaşık 1400 lisanslı sporcuya sahip olan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, sporcuların tamamını tiyatro ile buluşturmaya kararlı. Yıldız ve genç basketçilerden oluşan 15 kişilik bir grup, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları`nın en beğenilen oyunları arasında yer alan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”ı izlerken büyük keyif aldı. Basketbol bölgesel liginde önemli başarılara imza atan genç sporcular, antrenörleriyle birlikte SDKM`de bir araya gelerek hem eğlendi, hem de stres attı.

HERKES BÜYÜK KEYİF ALDI
Kulüp müdürü Selman Çutuk`la birlikte oyunu izleyen basketbol antrenörleri Hüseyin ve Emel Serim, Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinin takımı olumlu yönde motive ettiğini belirterek; oyuncularının sosyal ve kültürel anlamda bu tür aktivitelere katılmalarının arkadaşlık bağlarını pekiştirdiğini söyledi. Oyundan büyük keyif aldıklarını belirten genç sporcuların yüzleri ise gülüyordu. Bazı sporcular hayatında ilk kez tiyatroya geldikleri belirtirken, oyunu kimi zaman kahkahalarla izlemeleri dikkatlerden kaçmadı.
Oyunu izleyenler arasında Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi takımının tecrübeli oyuncusu Emel Gönüllü de vardı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!