Büyükşehirli basketçiler şampiyon

Yıldız Kızlar Basketbol Ligi´nde ipi göğüsleyen taraf Kağıtspor oldu

25 branşta 1400 üzerinde lisanslı sporcusuyla başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtspor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yıldız Kızlar Basketbol Ligi`nde mücadele eden Büyükşehirli genç kızlar şampiyonluğa ulaştı.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN

İzmit Atatürk Spor Salonu`nda oynanan Yıldız Kızlar Basketbol Ligi final müsabakasında Büyükşehir Kağıtspor, İzmit Basketbol İhtisas karşısında maçı baştan sona üstün götürdü. Final karşılaşmasına Özgenur, Seda, Ceren Şahin, Begüm, Aylin, Sezin, Buse ve Ceren Özoğlu tertibiyle çıkan Büyükşehir, ilk periyodu 23-7, ikinci periyodu 41-21, üçüncü periyodu 64-32`le geçti. Son periyotta da bu üstünlüğünü koruyarak sahadan 77-53 galip ayrıldı.

5-9 NİSAN`DA BURSA`DA

Final maçından sonra yapılan kupa töreninde, Büyükşehir Kağıtspor kaptanı Aylin Aykut, şampiyonluk kupasını Basketbol İl Temsilcisi Necmettin Karataş`tan aldı. Bu sonucun ardından Büyükşehir Kağıtsporlu kızlar ilimizi 5-9 Nisan tarihleri arasında, Bursa`da yapılacak olan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası`nda temsil etmeye hak kazandı. Bursa`da yapılacak şampiyonaya hiç ara vermeden hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor`da antrenörler Hüseyin ve Emel Serim, sporcularının başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!