Büyükşehirli 7 judocu milli takım kampında

Ülkemizi uluslar arası müsabakalarda temsil etme hakkı arayacaklar

Bünyesinde birçok milli sporcu barından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, ümitler, gençler ve büyükler judo milli takım kamplarına 7 sporcusunu yolladı. Büyükşehirli judocular, kamplarda antrenörlerin gözüne girdikleri taktirde ülkemizi uluslar arası müsabakalarda temsil etme hakkı kazanacak.

HANGİ SPORCU, NEREDE?

Antalya`nın Alanya ilçesinde 28 Mart tarihine kadar devam edecek olan ümitler judo milli takım kampına ağır sıklette Fırat Şimşek ve Ensar Tema, gençlerde Mustafa Ak; Ordu`nun Ünye ilçesinde 7 Nisan`a kadar sürecek büyükler judo milli takım kampına da ağır sıklette İsa Namlı ve Ali Şahin Bilgiç, 81 kiloda Ahmet Sarı, 90 kiloda Mahmut Sarı katıldı.

CANCA TURNUVASI

Ümit Milli Judo Takımı 23 Nisan`da gerçekleştirilecek Uluslar arası Canca Turnuvası`na katılacak. Çeşitli ülkelerden yaklaşık 15 takımın yer alması beklenen bu turnuva, Judo eski Federasyon Başkanı merhum Nazım Canca adına her yıl geleneksel olarak düzenleniyor. Büyükler ise, ilk olarak 31 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Ünye`de yapılacak Türkiye Judo Şampiyonası`nda boy gösterecek. Bu turnuvanın ardından milli takıma seçilecek sporcular belli olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!