Büyükşehir`in Tasavvuf Müziği Topluluğu Kocaeli turunda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Ramazan ayı etkinlikleri içinde gerçekleştireceğini açıkladığı tasavvuf müziği konserleri, Salı günü Gölcük konseri ile start aldı.

İLK DURAK GÖLCÜK`TÜ

Bu yıl kurulan Büyükşehir Belediye Konservatuarı Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından, Gölcük Belediyesi Ramazan Çadırı`nda verilen konser, büyük ilgi gördü. Başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere çok sayıda Gölcüklü, konseri büyük bir zevkle dinledi. Dr. Ahmet Hakkı Turabi yönetimindeki konser, yaklaşık 1 saat sürdü.

BUGÜN KANDIRA`DA
Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müziği Topluluğu`nun bundan sonraki durağı, Kandıra olacak. Bugün Kandıralılar`ın karşısına çıkacak olan topluluk, 3 Kasım`da Gebze, 5 Kasım`da İzmit, 8 Kasım`da Körfez ve 10 Kasım`da ise Karamürsel`de konser verecek.