Büyükşehir´in ikinci istihdam Fuarı Perşembe Günü

10-12 Mayıs ta düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı`nda gençler işgücü piyasası ile buluşturulacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçen yıl büyük ilgi gören insan kaynakları ve istihdam fuarının bu yıl ikincisini düzenleyecek. Büyükşehir söz konusu organizasyonu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü ve Kocaeli Sanayi Odası ile  birlikte paylaşacak. Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi´nde bugün (Perşembe) başlayacak olan fuar, Cumartesi akşamı son bulacak.

İŞGÜCÜ İLE İŞVERENİ BULUŞTURUYOR
İnsan kaynakları ve istihdam fuarı son yıllarda ülkemizin en önemli problemlerinden biri olan istihdam sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacak.  Fuar ile üniversite öğrencilerinin ve mesleki eğitim almış işgücünün, işgücü piyasası ile buluşturulması, endüstri kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün karşılanması hedefleniyor.
Fuar, tüm nitelikli iş gücü sahiplerinin yanı sıra, bölgemizde faaliyet gösteren işletmeler ile istihdama katkı sağlayan tüm firmalara hitap edecek.