Büyükşehir`in boksörleri, Erzurum`a madalya için gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor ve Kocaelispor boksörleri, 1-6 Şubat tarihleri arasında Erzurum`da yapılacak olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası`nda ilimizi temsil etmek üzere haftanın son mesai gününde Erzurum`a doğru yola çıktı.

SELİMOĞLU UĞURLADI
Belediyespor ve Kocaelispor Antrenörü Recep Özkar nezaretinde müsabakalara hazırlanan boksörleri Erzurum`a, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Erdal Selimoğlu uğurladı. Yolculuk öncesi boksörlere seslenen Selimoğlu, “Yaklaşık 1000 kilometrelik bir yolculuk yapacaksınız. Başarılı olun ki, yaptığınız fedakarlığa değsin. Sizden başarılı haberler bekleyeceğiz. Kendinizi başarıya kilitleyin. Bu sefer olmazsa bir sonrakine mutlaka olur. Ama daima hedefiniz olsun” dedi ve boksörleri tek tek öpüp başarılar diledi.

BOKSÖRLER VE KİLOLARI
Erzurum`a giden kafilenin başkanlığını eski milli boksör İsmail Çelikiz yapacak. 6 gün sürecek boks müsabakalarına ilimizi temsil edecek 7 sporcunun isimleri şöyle: 50 kg`da Uğur Karaduman, 52 kg`da Harun Ataç, 54 kg`da Hüseyin Ataç, 57 kg`da Samet Ataç, 63 kg`da Fahri Ömeroğlu, 66 kg`da Yakup Uzun, 70 kg`da Uğur Günay. İlimize madalyalarla dönmeyi hedefleyen genç boksörlerin yaşları 15 ile 16 arasında değişiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!