Büyükşehir`in bayan boksörü Türkiye Şampiyonu oldu

16-20 Şubat tarihleri arasında Ordu`da yapılan Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası`nda 57 kiloda Büyükşehir Belediyespor Kulübü`nü başarıyla temsil eden Nagihan Gül, yaptığı tüm karşılaşmaları kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.

Gül, ilk iki gün rakiplerini birinci rauntta, 3. günkü rakibini 22-5 sayı, finalde ise rakibini 2. rauntta hakem kararı ile yenerek birincilik kürsüsüne çıktı.

CEMAL ŞİŞMAN KUTLADI
İlimize madalya ile dönen başarılı sporcuyu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman makamında kabul ederek kutladı. Şişman, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor olarak amatör sporlara son derece önem verdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak her branşta ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcuların yetişmesi için ciddi çalışma yapmaktayız. Özellikle ilimizde potansiyelin yüksek olduğu boksta; antrenörlerimizin bilgi ve deneyimleriyle Avrupa ve dünya şampiyonları çıkaracağımızı umut ediyorum” dedi.

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Büyükşehir Belediyespor`un kendilerine sahip çıkarak imkan sunduğunu belirten Bayanlar Türkiye Ferdi Şampiyonu Nagihan Gül ise, hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Gül, mart ayında Fransa`da yapılacak olan Uluslararası Paris Turnuvası için milli takım kampına davet edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!