Büyükşehir´e Nevşehir teşekkürü

Kocaeli`deki, 4 Cem evinin başkan ve yöneticileri, Başkan Vekili İlyas Şeker`i ziyaret etti

Nevşehir´in Hacı Bektaş ilçesinde, bu yıl 47. si düzenlenen Uluslararası Hacı Bektaş Anma Etkinliklerine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla katılan ilimizdeki Aleviler, teşekkür ziyareti için dün (Salı) Büyükşehir Belediyesindeydi. Başkan Vekili İlyas Şeker´i ziyaret eden cemevi derneklerinin yöneticileri, etkinlikler anısına hediye sundu.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nun da hazır bulunduğu ziyarete, Cem Vakfı Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Demiray, Gebze Cem ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Karatay, Derince Cem ve Kültür Evi Başkanı Hüseyin Güngör, Darıca Cem Evi Başkanı Ali Ateş Osanmaz katıldı. Başkanlar adına konuşan Derince Cem ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Güngör, Büyükşehir Belediyesinin kendilerine her zaman destek olduğunu, koordineli çalışmaların kendilerine önemli kolaylık sağladığını vurguladı.

SOSYAL PROJELERE DESTEK
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker ise sosyal proje ve çalışmalara her zaman destek olduklarını söyledi. Şeker, “Büyükşehir Belediyesi olarak, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ anlayışı ile hareket ediyoruz. İnsanlarımıza faydalı olmak için çalışıyoruz. Zaten başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu da sosyal projelere çok büyük önem veriyor” şeklinde konuştu.
Cem Evleri başkanları ziyaret sonunda, Başkan Vekili Şeker ve Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu´na mermerden yapılmış isimlikler hediye etti.

HANGİ KATKILAR SAĞLANMIŞTI?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, anma etkinlikleri için Nevşehir´in Hacı Bektaş ilçesine otobüslerle ilimizden 340 kişiyi ücretsiz olarak taşımış, ihtiyaçların karşılanması amacıyla bölgeye 45 metre uzunluğunda, 7.5 metre genişliğinde bir prefabrike konut ile seyyar mutfak ve tuvalet kurmuş, ayrıca 4 ton pet içme suyu göndermişti. Bu katkılar nedeniyle Kocaelili Alevi vatandaşlar şenlikleri rahat bir şekilde takip edebilme imkanı buldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!