Büyükşehir´e İtalya´dan 3 altın

Büyükşehirli Gülnaz Yanık, Yıldız Erkek ve Bayanlar Avrupa Halter Şampiyonası`nda 3 altın madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin sporcuları Avrupa´da başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. İtalya´da düzenlenen 5. Yıldız Erek ve Bayanlar Halter Şampiyonası´nda 48 kiloda ülkemizi temsil eden Büyükşehir Kağıtsporlu Gülnaz Yanık, koparma, silkme ve toplamda birinci oldu.

48 KİLODA 1 NUMARA
Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor´un halter dalında parlayan yıldızı Gülnaz Yanık, İtalya´da yapılan Yıldız Erkek ve Bayanlar Avrupa Gençler Şampiyonası´nda da zirveye çıkarak ışıldadı. Şampiyona İtalya´nın Pavia kentinde yapıldı. Şampiyonanın ikinci gününde bayanlar 48 kiloda podyuma çıkan Büyükşehirli Gülnaz Yanık, koparmada 69, silkmede 80 kilo kaldırarak birinci olurken, toplamda kaldırdığı 149 kilo ile de ilk sırada yer aldı. Bu sonuçla ülkemize 3 altın madalya kazandıran Gülnaz Yanık, Büyükşehir Kağıtspor camiasına da büyük sevinç yaşattı.