Büyükşehir´e halk oyunlarından 7 kupa

Kağıtsporlu sporcular, Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması´nda göz doldurdu

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü`nün başarılı branşları arasında yer alan halk oyunları takımı, hafta sonu Atatürk Kapalı Spor Salonu`nda yapılan yarışlarda başarılı sonuçlara imza attı.

ARTVİN YÖRESİ OYNADILAR

Hafta sonu Kocaeli Atatürk Spor Salonu`nda düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması`na 7 dalda 134 sporcusuyla katılan Büyükşehir Kağıtspor, Gençler Artistik, Gençler Stilize ve Minikler Stilize Dalı`nda birinci, Yıldızlar Stilize, Yıldızlar Artistik ve Büyükler Stilize Dalı`nda ikinci, Artistik Büyükler Dalı`nda da 3. oldu. Artvin yöresine özgü halk oyunlarını oynayan Büyükşehirli sporcular, bu sonuçlarla yarışmaya katılan takımlar arasında en büyük dereceyi yaptı. Kulüpler arası yarışmalarda ilk sırayı elde eden takımlar, önümüzdeki ay içinde İstanbul`da yapılacak Türkiye Şampiyonası elemelerine katılacak.

YILDIRIM`I ZİYARET ETTİLER

Yarışmanın ardından başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtspor Halk Oyunları takımından bir grup sporcu ve antrenör Murat İskenderoğlu, Büyükşehir Kağıtspor yönetim kurulu üyesi ve halk oyunları branş sorumlusu Ercüment Yıldırım`ı makamında ziyaret etti. Sporcular yarışmada kazandıkları 7 adet kupayı da yanlarında getirdi. Halk oyunları takımının bu başarısından son derece mutlu olduğunu ifade eden Ercüment Yıldırım, “Büyükşehir Kağıtspor olarak bünyemizde bulunan tüm branşlara ilgi gösteriyoruz. Halk oyunları da bunlardan biri. Aldığınız başarılar bizleri son derece mutlu etti. Bundan sonraki yarışmalarda sizlerden şehirler arası, hatta uluslar arası başarılar bekliyoruz” diyerek tüm sporcuları tek tek kutladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!