Büyükşehir´e “genç” destek

GKD`nin yeni yönetimi Başkan Karaosmanoğlu`na nezaket ziyaretinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kısa bir süre önce kongresini gerçekleştiren Genç Kocaelililer Derneğinin yeni yönetimini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi.

“HİZMETİN YANINDAYIZ”
Dernek yönetim kurulu üyeleri Haktan Tıngaz, Kadir Genç, Hüseyin Can, Murat Keleş, Hüseyin Öziri, Ayhan Varol, Adnan Sancak, Berkant Aydemir, Gülden Ustabaş ve Seda Uçan Oruç´un katıldığı ziyarette ilk sözü GKD Başkanı Ali Yüksel Balaban aldı. Balaban, dernek olarak kente yapılan her hizmetin yanında olduklarını söyledi. Balaban, “Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı çok şey var. Biz kente yapılan her iyi çalışma ve projenin arkasındayız. Özellikle D-100 İzmit Kent Geçiş Projesi´nin hayata geçmesini canı gönülden arzu ediyoruz” dedi. Balaban, ayrıca gerçekleştirilen çevre düzenlemeleriyle Kocaeli´nin çehresinin değiştiğini ve bu manzaranın kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

“DİNAMİK YAPI GELİŞECEK”
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise sözlerine Balaban başkanlığındaki yeni yönetimi tebrik ederek başladı. Genç Kocaelililerin ilin en dinamik sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını belirten Karaosmanoğlu, Başkan Balaban döneminde bu yapının daha da gelişeceğine inandığını ifade etti.

Gençlere ve onların fikirlerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, zaman zaman bu görüşlerden yararlandıklarını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, bu anlamda Kocaeli´ndeki tüm gençlik derneklerini önemsediklerini vurguladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!