Büyükşehir´e Faslı atlet

Faslı Selmani Anis artık Büyükşehir Kağıtspor için koşacak

Sporda Ülkemizde ve dünyada atletizm sporunda önemli bir vizyona sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Fas´tan Selmani Anis´i transfer etti. Bu transferle gücüne güç katan Büyükşehir Kağıtspor, Avrupa´da hedefini ilk 3 olarak belirledi.

SON 5 YILIN FAS ŞAMPİYONU
Türkiye Atletizm Ligi´nin 2006 ve 2007 yılları şampiyonu Büyükşehir Kağıtspor, bu yılda 3. kez şampiyon olmanın planlarını yapıyor. Geçen yıl Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası´nda 4. olan temsilcimizin bu yılki hedefi ise ilk 3 takım arasında yer almak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı ekip, Fas´tan Selmani Anis adlı önemli bir atleti renklerine bağladı. 27 yaşındaki atlet, geçen yıl Kenya´da yapılan Dünya Kros Şampiyonası´nda 13. oldu. Bin 500 metreden 10 bin metreye kadar tüm kulvarlarda koşan Anis, son 5 yılın Fas Kros Şampiyonu unvanına sahip bir sporcu. 

 

HEDEF LİG ŞAMPİYONLUĞU VE AVRUPA´DA İLK 3
Faslı atlet Selmani Anis´in transferiyle ligde ve Avrupa Kupaları´ndaki iddalarını sürdüreceklerini belirten Büyükşehir Kağıtspor Atletizm Antrenörü İbrahim Tunç, “Üst üstü Türkiye Kros Ligi şampiyonluğumuz var. Bu sezon bunlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Ancak rakiplerimiz Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi önemli transferler yaptı. Bu yıl lig oldukça çetin geçecek. Bu yıl Avrupa Kupası´nda da ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Buradaki hedefimizde ilk 3 takım arasında yer alıp ay yıldızlı bayrağımızla kürsüye çıkmak. Bu hedeflerde Anis´in önemli katkıları olacağını düşünüyorum” diyerek Faslı atletin transferini gerçekleştiren Büyükşehirli yöneticilere teşekkür etti.

ÖNEMLİ BİR TRANSFER
Anis´in imza töreninde hazır bulunan Büyükşehir Kağıtspor Yöneticisi Barbaros Firal, önemli bir transfer yaptıklarını belirterek, Büyükşehir Kağıtspor´un atletizm branşındaki başarılarının artarak devam edeceğini söyledi. Selmani Anis, 16 Aralık´ta başlayacak Türkiye Kros Ligi ve 3 Şubat´ta Fransa´nın Marsilya kentinde yapılacak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası yarışlarında Büyükşehir Kağıtspor forması giyecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!