Büyükşehir´e çifte ödül

Kocaeli Gazetesi tarafından il genelinde seçilen “Doruktakiler”e ödülleri dağıtıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Doruktakiler” töreninde iki ödül birden aldı. Kocaeli genelinde yapılan değerlendirmede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu yılın bürokratı, kentimizin kaderini değiştiren ve açılışlarını Başbakan Erdoğan´ın yaptığı 99 proje ise yılın olayı seçildi.

17 ÖDÜL

Saraybahçe Dolphin Nikah Salonu´nda düzenlenen törene, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çevre ve Orman Bakanı Osman pepe ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Kocaeli Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Erkan Ünal, her yıl 17 ödül verdiklerini, jüri değerlendirmesi sonucu bu ödüllerin verildiğini söyledi. Vali Gökhan Sözer, yapılan hizmet karşılığında ödüllendirilmek kadar güzel bir şeyin olmadığını ifade etti.

BAKANLAR KATILDI

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Ankara´ya gittiğinde öncelikli olarak Çevre Komisyonu´na girdiğini, çünkü Kocaeli´nin çevre sorunlarının çok olduğunu anlattı. “İnsanoğlu ancak sağlıklı bir çevrede mutludur” diyen Pepe, günümüzde havadan sudan konuşmanın yapılan en ciddi şey olduğunu ifade etti. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ise, nesillerin değiştiğini ama güzelliklerin değişmediğini belirterek, ödül alanları tek tek kutladı.

HİZMET ÖDÜLLENDİRİLDİ

Geleneksel hale getirilen “Doruktakiler” de bu yıl Büyükşehir Belediyesinin damgası vardı. Kentin en önemli dinamiklerinin yer aldığı büyük jürinin değerlendirmesi sonucu “Yılın Bürokratı” seçilen Genel Sekreter Münir Karaloğlu, ödülünü Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül´ün elinden alırken, “Biz görevimizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. Hayata geçirilen 99 projeyle “Yılın Olayı Ödülü” de yine Büyükşehir Belediyesine verildi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, ödülünü Milli Savunma Bakanı Gönül´ün elinden alırken, hizmeti ödüllendirenleri teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!